Laagenbike.no

Velkommen til Vestfolds eneste fjellbygd. Her finner man skogkledde åser, ferskvann og utallige muligheter på sykkelsetet. Hos oss møter du vertskap som kjenner området ut og inn. Vi er behjelpelig med de beste turer og om noen skulle skje med deres sykler bistår vi. 

Vestfold innbyr til rolig sykkelturer på reacer langs kysten og i innlandet på små veier, med liten trafikk. Du finner de rolige turer til de kuperte. Områder i og rundt Svarstad innehar et milevis skogsbilveinett i de beste natur områder.  Ta MTB eller E-bike fatt og gjør deg klar for dine opplevelser. Vi guider deg gjerne via kart.  Du kan velger mellom bli kjent turer i nærområdet til de lengste turer på 10 mil.

Lindsverk Gjestegård tilrettelegger for singletrack ved Lindsverkvann. Med variasjon i vanskelighetsgrad vil de fleste møte utfordringer. Vi har stor fokus på bærekraftig bruk av naturen, og legger løypene slik at de faller naturlig inn i topografien. Skogens elementer benyttes til tekniske momenter og til å skape fart og spenning. Løypene er merket fra gården og info er tilgjengelig.  Vårt formål er at alle skal ha mulighet til å gjennomføre og føle mestring.